Verjaardag DJ

Hieperdepiep Hoera, bijna weer een jaartje ouder. Uiteraard vraagt dit om een feestje, maar dit jaar net iets groter en leuker dan vorig jaar met een verjaardag DJ. Of beter gezegd, een verjaardag met het DJ Duo Getapte gasten . Zij maken voor en met jou en je gasten een te gekke avond waar jij en je gasten nog jaren over na praten. 

De Getapte Gasten komen bij je thuis of op welke locatie je maar huurt. Ze nemen al het benodigde licht en geluid mee om een topfeest te maken. De DJ op je verjaardag moet een echte allrounder zijn. Muziek uit de jaren 70, 80, 90, 00, 10 en actuele hits, alles kan voorbij komen. En uiteraard ontbreken de goede feestnummers ook niet en worden de danceclassics ook niet geschuwd. Dit zorgt ervoor dat jouw feest perfect is voor al jouw gasten. Van jong tot oud, iedereen op de dansvloer. En uiteraard mag je zelf ook niet ontbreken op de dansvloer, hoe oud je ook maar geworden bent. 

Verjaardag DJ
30 jaar, 40 jaar, 50 jaar…. verjaardag dj?

Hieperdepiep, 30 jaar geworden. Dit vinden wij een uitermate mooie reden om een feestje te geven. Je laat het twintiger zijn achter je en je kunt je toegroeien naar je 40e verjaardagsfeest. 

Drie keer toeteren, een grote pop in de tuin. Een feestje met verjaardag dj omdat je 50 bent geworden. We verklappen vast dat je je die dag voelt als een twintiger en de dag na je feestje voelt dat je langzaam naar de 60 kruipt. 

Als je 60 of 65 wordt zijn je kinderen wellicht al volwassen en zijn er heel misschien zelfs al kleinkinderen. Super tof natuurlijk als al deze generaties kunnen genieten van de muziek van de Getapte Gasten. 

Je laat je verjaardag toch niet zo maar voorbij gaan? Maak er samen met de Getapte Gasten een knalfeest van waar je nog met jaren met plezier aan terugdenkt. Neem snel contact op en vraag naar de beschikbaarheid.