De leukste DJ in Wijchen!

De Getapte Gasten draaien de beste muziek op op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Wijchen. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest, precies zoals jullie dat voor ogen hebben. 
 

Bruiloft

Als DJ onderdeel mogen zijn van mensen hun mooiste dag en omringd worden door de lievelingsmensen van het bruidspaar vinden wij echt geweldig, wij vinden het dan ook echt een eer als wij mogen draaien op jullie bruiloft. Wij zorgen er dan ook echt voor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Wij bieden alles wet de ideale bruiloft van een DJ nodig heeft. De goede uitstraling, professionele apparatuur en uiteraard de juiste muziek. Dit wordt genieten en knallend feesten. Wij zijn uiteraard ook zeer goed bekend met de trouwlocaties in Wijchen en omgeving zoals bijvoorbeeld Verploegen, Sterrebosch, Thuis bij Fien en Hoogeerd

Verjaardagsfeest

Ook voor een verjaardagsfeest in Wijchen met DJ ben je bij De getapte Gasten aan het juiste adres. Jij bedenkt hoe jouw ideale verjaardagsfeest eruit komt te zien. Wij stemmen precies af wat je wensen zijn en zorgen dan dat alles op het feest op zijn plaats valt. Het enige dat wat jij nog moet doen is genieten van de mijlpaal en je vermaken met je gasten. Het maakt niet uit of je 16, 30, 40, 50 of wellicht zelfs 80 wordt. 

Personeelsfeest

Jullie kiezen de locatie voor het personeelsfeest, misschien kies je voor het Sterrebosch of wellicht ’t Mozaiek. Wij passen ons vervolgens aan aan de locatie. Maar wellicht nog belangrijker, wij passen ons ook aan de boodschap die je met je personeelsfeest hebt. Soms is dit teambuilding, andere keren is het juist om gezamenlijk te vieren dat een doelstelling behaald is. Wij passen ons graag aan zodat we helpen met jullie doelstelling van het bedrijfsfeest. En als de doelstelling alleen is om feest te vieren gaat dat ook zeer zeker goed komen. 
DJ Wijchen

Meer informatie nodig over trouwen in Wijchen?