Help, we zoeken een DJ in Wierden!

Bij een DJ in Wierden denk je al snel aan de grote evenementen als Wiezo Wierden of aan de Koningsfeesten die door de Oranjevereniging Wierden worden georganiseerd. De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op dergelijke evenmenten, maar ook op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Wierden. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 
 
 
DJ Wierden Getapte Gasten

Bruiloft

Het als DJ onderdeel mogen zijn van iemands mooiste dag en omringd worden door iemands lievelingsmensen vinden wij echt geweldig, wij vinden het dan ook echt een eer als wij mogen draaien op jullie bruiloft. En wij zorgen er dan ook voor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Wij bieden alles wet een bruiloft van een DJ nodig heeft. De goede uitstraling, professionele apparatuur en uiteraard de juiste muziek. Dit wordt genieten en spetterend feesten. Wij zijn ook bekend met de trouwlocaties in Wierden en omgeving zoals bijvoorbeeld Het Anker en het Ontmoetingscentrum. 

 

Verjaardagsfeest

Ook voor een verjaardagsfeest met DJ in Wierden ben je bij De getapte Gasten aan het juiste adres. Jij bedenkt hoe jouw ideale verjaardagsfeest eruit komt te zien. Wij stemmen precies af wat je wensen zijn en zorgen dan dat alles op het feest op zijn plaats valt. Het enige dat wat jij nog moet doen is genieten van de mijlpaal en je vermaken met je gasten. Het maakt niet uit of je 16, 30, 40, 50 of wellicht zelfs 80 wordt. 

 

Personeelsfeest

Jullie kiezen eerst de locatie voor het personeelsfeest.  Wij passen ons vervolgens aan aan de locatie. Maar wellicht nog belangrijker, wij passen ons ook aan de boodschap die je met je personeelsfeest hebt. Soms is dit teambuilding, andere keren is het juist om gezamenlijk te vieren dat een doelstelling behaald is. Wij passen ons graag aan zodat we helpen met jullie doelstelling van het bedrijfsfeest. En als de doelstelling alleen is om feest te vieren gaat dat ook zeer zeker goed komen. .

Het Anker in Wierden

Het Anker in Wierden is voor ieder seizoen van het jaar geschikt voor een bruiloft, een echt vier seizoenenlocatie dus. Wanneer jullie graag in de herfst- of in de wintermaanden willen trouwen, is de locatie knus, warm en romantisch. Maar als je in het voorjaar of zomer juist buiten wil trouwen, met een beetje geluk in de stralende zon, dan is de buitenruimte daar zeer voor geschikt. Bij het zalencentrum kun je zelfs verschillende zalen combineren. Maar voor welke ruimte je ook kiest bij Het Anker, de Getapte Gasten hebben het juiste licht en geluid zodat jullie in welke ruimte bij het Anker ook kunnen stralen op jullie grote dag.  

Het Anker Wierden DJ
DJ Ontmoetingscentrum Wierden

Ontmoetingscentrum Wierden

De gasten die met de trein komen kunnen zo schuin oversteken bij het treinstation en kunnen zo de zaal inlopen bij ontmoetingscentrum Wierden. Voor de gasten die met de auto komen is er parkeer plek zat. Ontmoetingscentrum Wierden is dus ideaal bereikbaar en een leuke locatie voor een feestje. De Getapte Gasten draaien hier ook graag, kom maar op met die knallende feestjes.