Help, we zoeken een DJ in Ruurlo!

In Ruurlo verzorgen de Getapte Gasten als DJ Duo de muziek op bruiloften, op verjaardagen, en op bedrijfsfeesten. Met een bak enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest, helemaal zoals jullie dat graag willen.  
 

Bruiloft

Wij vinden het echt geweldig dat wij als DJ onderdeel mogen zijn van iemands mooiste dag en omringd worden door iemands lievelingsmensen, het is en blijft een enorme eer als wij mogen draaien op jullie bruiloft. Wij zorgen er dan ook voor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Alles wat een bruiloft van een DJ nodig heeft bieden wij. De juiste uitstraling, professionele apparatuur en uiteraard de goede geschikte muziek. Dit wordt genieten en knallend feesten. Wij zijn ook bekend met de trouwlocaties in Ruurlo en omgeving zoals bijvoorbeeld de Oranjerie en de Duif. 

Verjaardagsfeest

Ook voor een verjaardagsfeest met DJ in Ruurlo ben je bij De getapte Gasten aan het juiste adres. Jij bepaald zelf hoe jouw ideale verjaardagsfeest eruit komt te zien. Vervolgens stemmen wij met je af wat je wensen zijn en  wij zorgen dan dat alles op het feest op de juiste plek plaats valt. Voor jou rest dan niets meer dan het genieten van de mijlpaal en je te vermaken met je gasten. Of je 16, 30, 40, 50 of wellicht zelfs 80 wordt, het maakt niet uit! 

Personeelsfeest

Jullie kiezen de eerst de locatie in Ruurlo voor het personeelsfeest. Wellicht kies je voor het in het bos gelegen De Heikamp of juist voor het centraal gelegen De Luifel. Wij passen ons en onze apparatuur aan aan de locatie. Maar misschien nog belangrijker, wij passen ons ook aan de boodschap die je met je personeelsfeest hebt. Soms wil je vieren dat een doelstelling behaald is en andere keren wil je werken aan de teambuilding. Wij passen ons graag aan zodat we helpen met jullie doelstelling van het bedrijfsfeest. En als er geen ander doelstelling is dan  alleen maar feest te vieren gaat dat ook zeer zeker goed komen. 
 
DJ Ruurlo

Meer informatie nodig over Ruurlo