DJ Boeken Raalte!

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw feest of evenement in Raalte? Met De Getapte Gasten zit je goed! De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Raalte. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 
DJ Raalte

Ervaren allround DJ in Raalte

De DJ’s van getapte Gasten hebben ruime ervaring met het draaien op feesten in en rondom Raalte. Beide DJ’s lopen al een hele tijd mee in het vak en weten precies wat er nodig is om een feest te laten slagen. Het zijn niet alleen plaatjesdraaiers maar ook echt entertainers. 

Professionele shows voor DJ show

De Getapte Gasten zijn uitgerust met professionele licht- en geluidsapparatuur voor ieder feest in Raalte. Wij werken met erkende merken, zodat de kwaliteit van onze shows op een hoog niveau blijft. Al onze lichtapparatuur is van deze tijd, en voorzien van LED. Wij zorgen samen voor een top feest. Om ieder feest tot een swingend feest te krijgen, zullen onze DJ’s met u, uw muziekvoorkeur doornemen om zo precies te weten wat uw gasten fijn vinden om te horen. Daarnaast zullen onze DJ’s uiteraard inspelen op het publiek, om een volle dansvloer te creëren.

Eigen wensen voor DJ in Raalte

Als ervaren Allround DJ’s weten we wat er gedraaid moet worden op een feest. Uiteraard is ieder feest anders, maar onze DJ’s weten precies hoe zij moeten inspelen op het publiek, zodat uiteindelijk iedereen op de dansvloer zal staan. De allround DJ’s van De Getapte Gasten draaien iedere muziekstijl: vanaf de: 70’s, 80’s, 90’s, tot Top 40, hip-hop, rock en Dance. Alles is bij ons mogelijk: iedere soort muziek hebben wij altijd bij ons. Voorafgaand aan het feest stemmen we met elkaar af wat jullie precieze wensen en verwachtingen zijn. 

Trouwen Bij Lampe met DJ

Ja, ik wil…. trouwen op een unieke locatie! In Salland, centraal gelegen en op een unieke locatie. Van oudsher een discotheek, tegenwoordige een events center zeer geschikt voor jullie bruiloft met DJ Duo Getapte Gasten.

Jullie bruiloft

De ceremonie bij mooi weer buiten bij onze lounge. Of binnen in onze theaterzaal helemaal in de stijl en aankleding naar jullie wensen. Nodig familie en vrienden uit voor een swingend avondfeest met DJ duo Getapte Gasten.  Blik nog jaren terug op een onvergetelijke dag.

DJ Bij Lampe

De 8 verschillende zalen met elk hun eigen uitstraling zijn uitermate geschikt voor uw bruiloft. Van het bruine cafe tot aan club van discotheek tot theaterzaal zijn geschikt voor een leuk feest met de Getapte Gasten. 

 

DJ Raalte Bij Lampe