DJ nodig in Lunteren?

De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo diverse muzikale omlijstingen van bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten in Lunteren. Met veel enthousiasme zorgen zij als dj voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 

In overleg met jullie zullen zij de avond met jullie afstemmen, waarbij eigenlijk alles mogelijk is. Het DJ duo is bekend bekend met de officiële feestlocaties, maar een tentfeest achter in de tuin om jullie bruiloft of verjaardag te vieren kan ook. 

DJ in Parkhotel Hugo de Vries 

Parkhotel Hugo de vries is een officiële trouw locatie in Lunteren en zeer geschikt voor ons als DJ. Deze prachtige locatie staat garant voor een geslaagd feest met de Getapte Gasten. Het pand beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor de huwelijksvoltrekking, receptie, diner en natuurlijk het avondfeest. De Getapte Gasten zijn bekend met de locatie en weten wat er nodig is voor een perfect feest. 

 

Website Parkhotel Hugo de Vries

 

DJ Parkhotel Hug de Vries Lunteren
DJ Partycentrum Floor Lunteren (2) (1)

DJ in Partycentrum Floor 

De Getapte Gasten hebben zeer veel ervaring en weten wat ieder feest in Lunteren nodig heeft, maar zoveel ervaring als Partycentrum Floor hebben ze nog niet. Het verhaal van partycentrum Floor begint namelijk al in het jaar 1770. De bevolking van Lunteren bestaat in die tijd vooral uit boeren, die hun bruiloften op de boerderij vieren. Egbert Floor denkt dat dat beter kan en vestigt zich in het oude postkoets -wisselstation De Roskam in Lunteren. Met de koets vervoert hij de bruidsparen verzorg vanuit eigen keuken de inwendige mens op de bruiloft. Het bedrijf groeit en bloeit en is nu heden ten dagen nog steeds een geweldige feestlocatie. Met de gecombineerde ervaring van Partycentrum Floor en DJ Duo Getapte Gasten wordt het door jullie gedroomde feest ook werkelijkheid. 

Website Partycentrum Floor

DJ in De Werelt 

Een feest met een DJ in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland? Yes, we do! De Werelt is een droomlocatie voor natural weddings. De locatie leent zich ook echt voor een festival style feest. Hier passen De Getapte Gasten als DJ dan uiteraard ook perfect. Ook bijzonder aan de locatie is dat het een zeer ruim aantal kamers kan bieden aan de gasten van jouw feest. 

 

Website De Werelt

 

DJ De Werelt Lunteren