De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Lochem. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 
 

Bruiloft

Het als DJ onderdeel mogen zijn van iemands mooiste dag en omringd worden door iemands lievelingsmensen vinden wij echt geweldig, wij vinden het dan ook echt een eer als wij mogen draaien op jullie bruiloft. En wij zorgen er dan ook voor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Wij bieden alles wet een bruiloft van een DJ nodig heeft. De goede uitstraling, professionele apparatuur en uiteraard de juiste muziek. Dit wordt genieten en spetterend feesten. Wij zijn ook bekend met de trouwlocaties in Lochem en omgeving zoals bijvoorbeeld boetiek hotel Bonaparte. 

Als je nog meer informatie wil over trouwen zelf in de gemeente Lochem klik dan even op de site van de gemeente. 

 
 
DJ Bousema Lochem

Verjaardagsfeest

Ook voor een verjaardagsfeest met DJ in Lochem ben je bij De getapte Gasten aan het juiste adres. Jij bedenkt hoe jouw ideale verjaardagsfeest eruit komt te zien. Wij stemmen precies af wat je wensen zijn en zorgen dan dat alles op het feest op zijn plaats valt. Het enige dat wat jij nog moet doen is genieten van de mijlpaal en je vermaken met je gasten. Het maakt niet uit of je 16, 30, 40, 50 of wellicht zelfs 80 wordt. En of je het feestje nu aan huis wil geven of dat je juist kiest voor een café setting bij Bousema aan de voet van de Lochemse Paaschberg. 

Personeelsfeest

Jullie kiezen eerst de locatie in Lochem voor het personeelsfeest. Wellicht kies je voor het centraal gelegen The Gallery of juist voor het Kartcentrum op het industrie terrein. Wij passen ons vervolgens aan aan de locatie. Maar wellicht nog belangrijker, wij passen ons ook aan de boodschap die je met je personeelsfeest hebt. Soms is dit teambuilding, andere keren is het juist om gezamenlijk te vieren dat een doelstelling behaald is. Wij passen ons graag aan zodat we helpen met jullie doelstelling van het bedrijfsfeest. En als de doelstelling alleen is om feest te vieren gaat dat ook zeer zeker goed komen.