DJ nodig in Gorssel? 

Of je elkaar nu kent van de Hockeyvereniging Gorssel/Epse, LTC Tennis, VV Gorssel of toch van het stappen op zondag bij Boode Bathmen het maakt niet uit, als je een DJ zoekt in Gorssel zijn De Getapte Gasten in ieder geval de goede keuze. De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Gorssel. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 

De getapte gasten zijn bekend met de trouwlocaties in Gorssel en in de omgeving en zijn dan ook graag geziene gasten op bruiloften. Alles is in de puntjes geregeld zonder daarbij de spontaniteit te verliezen die juist nodig is voor een perfect feest. 

Ook voor een verjaardag met een DJ bent u bij ons aan het juiste adres. De Getapte Gasten weten wat er nodig is om jouw verjaardagsfeest onvergetelijk te maken. Moet er een artiest inprikken op de set van de Getapte Gasten; geen probleem. De omvang van het verjaardagsfeest maakt niet uit, het dj duo weet welke passende muziek nodig is en past de presentatie feilloos aan op het publiek. 

 

DJ Terborg

DJ Bij Jansen & Jansen?

Bij Jansen & Jansen is dé plek om uw verjaardag of bruiloft met DJ te organiseren. De locatie is geschikt van een klein tot groot gezelschap en De Getapte Gasten weten hun muziek en presentatie prima af te stemmen op de locatie, de gasten en vooral op jullie wensen. Gelegen in de prachtige bossen van Gorssel kunt u in besloten kring uw eigen gelegenheid vieren met de leukste DJ’s van Nederland. 

Website Jansen & Jansen 

DJ Bij Stayokey Gorssel

Trouwen in een authentiek Noors jachthuis op een bosrijk terrein? Uiteraard met top avondfeest met DJ! Het Jachthuis “De Kleine Haar” zorgt met haar imposante voorkomen en bijpassende decoratie voor een romantische en warme sfeer. De kleine Haar was vroeger koninklijk bezit, maar tegenwoordig is dit een unieke trouwlocatie waar De Getapte Gasten graag komen. 

Website Stayokey Gorssel

DJ bij Loetje Gorssel

Tussen Deventer, Apeldoorn en Zuthpen liht de trouwlocatie Loetje. Deze locatie is perfect als trouwlocatie door de vele mogelijkheden die ze het bruidspaar, de gasten maar ook dj duo Getapte Gasten bieden. Ga gerust eens een kijkje nemen, en bedenk vast in hoe gaaf het is als jullie hier je avondfeest mogen geven met het DJ duo Getapte Gasten. 

Website Loetje Gorssel