DJ nodig in Druten?

Geen feestje in Druten zonder DJ duo Getapte Gasten. In het veel bezongen Land van Maas en Waal ligt het gezellige plaatsje Druten. De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Druten. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 

Vooraf worden de wensen besproken, hierdoor krijg je avond vol muziek en vermaak dat precies op jullie wensen is afgestemd. Niet alleen de nummers die je graag wilt horen worden besproken, maar ook wat je vooral niet wilt horen. Uiteraard kunnen er ook de gehele avond verzoeknummers worden aangevraagd. 

De Getapte Gasten werken enkel en alleen met professionele apparatuur,  betrouwbaarheid gegarandeerd dus. De getapte gasten zijn altijd met hun tweetjes. 


DJ Druten
Bogerd DJ Druten

De Bogerd 

De Bogerd is een sfeervolle feest- en locatie voor een feestje met DJ. Het huiskamergevoel, intiem en een informele sfeer, dat voel je bij binnenkomst. De Getapte Gasten voelen zich dan ook altijd thuis bij De Bogerd. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag of een ander feestje waar we als DJ sfeer kunnen toevoegen. 

Website De Bogerd

DJ Aan Dek 

Elkaar het Jawoord ‘Aan Dek’ geven terwijl de schepen voorbij varen is een prachtige ervaring voor het bruidspaar en hun gasten. De volledige bruiloft; eten, borrelen feest vieren en slapen, het kan allemaal op één locatie. Je hoeft nergens meer naartoe! De Getapte Gasten gaan graag als bruiloft DJ mee met jullie Aan Dek. 

Website Aan Dek 

DJ aan dek Druten