DJ In Doetinchem

De Getapte Gasten zijn een bekende naam als DJ in de Achterhoek en draaien met grote regelmatig in Doetinchem. Ze draaien ieder weekend in diverse horecagelegenheden, op kermissen of op besloten feesten. De Getapte Gasten maken van ieder feest, hoe klein of groot een gezellig feest! De dansvloer is snel gevuld en blijft gevuld. 

DJ Duo Getapte Gasten voor jouw evenement in Doetinchem

Als je op zoek bent naar een DJ voor een evenement dan ben je bij De Getapte Gasten aan het juiste adres, ze hebben ervaring met het draaien op kleine en grotere evenementen zoals kermissen, volksfeesten, carnaval, themafeesten en koningsfeesten. De Muziek wordt volledig afgestemd op jouw wensen en het thema van het feest. 

Bruiloft in Doetinchem

Als DJ onderdeel mogen zijn van mensen hun mooiste dag en omringd worden door de lievelingsmensen van het bruidspaar vinden wij echt geweldig, wij vinden het dan ook echt een eer als wij mogen draaien op jullie bruiloft. Wij zorgen er dan ook echt voor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Wij bieden alles wet de ideale bruiloft van een DJ nodig heeft. De goede uitstraling, professionele apparatuur en uiteraard de juiste muziek. Dit wordt genieten en knallend feesten. Wij zijn uiteraard ook zeer goed bekend met de trouwlocaties in Doetinchem en omgeving zoals bijvoorbeeld Villa Ruimzicht, De Kruisberg of het Onland.  

Bedrijfsfeest DJ

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsfeest, personeelsfeest of zakelijke bijeenkomst? De getapte gasten kunnen achtergrond muziek verzorgen of er juist een knallend feest van maken. De getapte gasten nemen een passende licht en geluidsinstallatie mee zodat niet alleen de muziek op het juiste volume te horen is, maar dat het ook mogelijk is om een presentatie te geven indien dit gewenst is. Ook artiesten kunnen inprikken in de professionele apparatuur. 

DJ Doetinchem

Meer informatie over trouwen in Doetinchem