DJ Boeken Dinxperlo!

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw feest of evenement in Dinxperlo? Met De Getapte Gasten zit je goed! De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Dinxperlo. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 
 
 
DJ Dinxperlo

Ervaren allround DJ in Dinxperlo

De DJ’s van getapte Gasten hebben ruime ervaring met het draaien op feesten in en rondom Dinxperlo. Beide DJ’s lopen al een hele tijd mee in het vak en weten precies wat er nodig is om een feest te laten slagen. Het zijn niet alleen plaatjesdraaiers maar ook echt entertainers. 

Professionele shows voor DJ show

De Getapte Gasten zijn uitgerust met professionele licht- en geluidsapparatuur voor ieder feest in Dinxperlo. Wij werken met erkende merken, zodat de kwaliteit van onze shows op een hoog niveau blijft. Al onze lichtapparatuur is van deze tijd, en voorzien van LED. Wij zorgen samen voor een top feest. Om ieder feest tot een swingend feest te krijgen, zullen onze DJ’s met u, uw muziekvoorkeur doornemen om zo precies te weten wat uw gasten fijn vinden om te horen. Daarnaast zullen onze DJ’s uiteraard inspelen op het publiek, om een volle dansvloer te creëren.

Eigen wensen voor DJ in Dinxperlo

Als ervaren Allround DJ’s weten we wat er gedraaid moet worden op een feest. Uiteraard is ieder feest anders, maar onze DJ’s weten precies hoe zij moeten inspelen op het publiek, zodat uiteindelijk iedereen op de dansvloer zal staan. De allround DJ’s van De Getapte Gasten draaien iedere muziekstijl: vanaf de: 70’s, 80’s, 90’s, tot Top 40, hip-hop, rock en Dance. Alles is bij ons mogelijk: iedere soort muziek hebben wij altijd bij ons. Voorafgaand aan het feest stemmen we met elkaar af wat jullie precieze wensen en verwachtingen zijn.

Welke locatie voor een feestje met DJ?

Er zijn veel plekken waar je terecht kunt in Dinxperlo, maar wellicht is Noaberz wel de plek die jullie zoeken. Noaberz is het ontmoetingscentrum van Dinxperlo in het Kulturhus! Je kunt er terecht voor een bedrijfsjubileum, vakantieborrel of feestavond. Al met al een topplek voor een feest met de DJ’s van de Getapte Gasten. 

DJ Dinxperlo Noaberz