DJ nodig in Didam?

Geen feestje in Didam zonder DJ duo Getapte Gasten. Didam is een zeer gezellig plaatsje in Montferland met een diversiteit aan horeca gelegenheden, verenigingen en evenementen. De kermis en carnaval zijn groot in Didam, maar ook in de markthal is regelmatig een evenement. Didam is dus een waar paradijs voor de Getapte Gasten die wel van een feestje houden. De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op dergelijke evenementen en op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Didam. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 

DJ Terborg

Trouwen in Didam met DJ

Of je nu kiest voor een avondfeest met DJ bij De Plok, een bruiloft bij Zaal Luiking of zelf een tent neerzet in een weiland. De getapte gasten zijn de juiste keuze. Ze hebben een complete licht en geluidsinstalatie in hun bezit, waarbij alleen wordt gewerkt met uiterst professionele apparatuur. De muziek wordt in afstemming met het bruidspaar vastgesteld, waarbij de Getapte gasten altijd zullen inspelen op het publiek. Uiteraard zijn verzoeknummers mogelijk. 

 

DJ Didam Plok

Getapte Gasten bij De Plok

Ooit had Frank Gesthuizen een prachte bos haar wat hem de bijnaam Plok opleverde. Deze geuzennaam is ook verbonden aan de horecegelegenheid die Frank samen met Geerte uitbaat. De wilde haarbos is inmiddels verdwenen, echter staat het horecebedrijf fier overeind. Horecabedrijf Plok heeft diverse zalen en een foodgarden die allen ingezet kunnen worden voor een prachtig feest met DJ duo Getapte Gasten. 

Website Plok