DJ Duo Getapte Gasten in Arnhem!

De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op op bruiloftenverjaardagen en bedrijfsfeesten in Arnhem. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 
DJ Arnhem

Bruiloft Arnhem

Het als DJ onderdeel mogen zijn van iemands mooiste dag en omringd worden door iemands lievelingsmensen vinden wij echt geweldig, wij vinden het dan ook echt een eer als wij mogen draaien op jullie bruiloft. En wij zorgen er dan ook voor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Wij bieden alles wet een bruiloft van een DJ nodig heeft. De goede uitstraling, professionele apparatuur en uiteraard de juiste muziek. Dit wordt genieten en heerlijk feesten. Wij zijn ook bekend met de trouwlocaties in Arnhem en omgeving zoals bijvoorbeeld brasserie De Boerderij, stadsvilla Sonsbeek en Landgoed Groot Warnsborn. 

DJ feest

Verjaardagsfeest met DJ 

Ook voor een verjaardagsfeest met DJ in Arnhem ben je bij De getapte Gasten aan het juiste adres. Jij bedenkt hoe jouw ideale verjaardagsfeest eruit komt te zien. Wij stemmen precies af wat je wensen zijn en zorgen dan dat alles op het feest op zijn plaats valt. Het enige dat wat jij nog moet doen is genieten van de mijlpaal en je vermaken met je gasten. Het maakt niet uit of je 16, 30, 40, 50 of wellicht zelfs 80 wordt. 

DJ

Personeelsfeest met DJ 

Jullie kiezen eerst de locatie voor het personeelsfeest. Wellicht kies je voor het openluchtmuseum, Burgers zoo of wellicht wel zelf bij jullie in het eigen bedrijfspand in Arnhem. Wij passen ons vervolgens aan aan de locatie. Maar wellicht nog belangrijker, wij passen ons ook aan de boodschap die je met je personeelsfeest hebt. Soms is dit teambuilding, andere keren is het juist om gezamenlijk te vieren dat een doelstelling behaald is. Wij passen ons graag aan zodat we helpen met jullie doelstelling van het bedrijfsfeest. En als de doelstelling alleen is om feest te vieren gaat dat ook zeer zeker goed komen. 

DJ Bedrijfsfeest