DJ nodig in Aalten?

Aalten is de plek voor een leuk feestje met een DJ. Met haar diverse horeca gelegenheden, rijke verenigingsleven en leuke evenementen is dit een speeltuin voor de Getapte Gasten. Enkele leuke evenementen in Aalten zijn bijvoorbeeld het Sjoksfestival, Bockbierdag, het volksfeest, Aalten United, Koningsdag en uiteraard de Aaltendagen. De Getapte Gasten verzorgen als DJ Duo de muziek op dergelijke evenementen en op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten in Aalten. Met veel enthousiasme zorgt het DJ duo Getapte Gasten voor een onvergetelijk en uniek feest geheel afgestemd op jullie wensen. 

 

Trouwen in Aalten met DJ

In het gemeentehuis in Aalten kun je trouwen, maar het kan ook op een locatie naar eigen keuze. Hiervoor dien je een verzoek in te dienen bij de gemeente. Ook je avondfeest kun je op diverse plekken houden. Als je beschikt over een stukje grond kun je daar een feesttent neerzetten zodat De Getapte Gasten de tent op de kop kunnen zetten met het avondfeest. Maar als je het feest liever geeft in bijvoorbeeld ’t Noorden of café Leuven dan weten de Getapte Gasten ook de weg te vinden. 

De getapte Gasten nemen een complete installatie met licht en geluid mee. Er wordt enkel gewerkt met professionele apparatuur, zoals je van een professionele DJ mag verwachten. De muziekkeuze wordt vooraf besproken met je, zodat jullie een avond krijgen die precies is afgestemd op jullie wensen. En als allround DJ’s combineren we allerlei muziekgenres. Ook tijdens de avond kunnen verzoeknummers aangevraagd worden.  

 

't Noorden DJ Aalten

’t Noorden in Aalten

Als je een bruiloft wilt vieren met DJ in Aalten dan is het niet gek dat je aan partycentrum ’t Noorden denkt. Deze locatie met vijf verschillende zalen wordt veel gebruikt voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten en andere partijen van 10 tot 150 personen. De getapte gasten kennen deze locatie al sinds jaar en dag en weten precies hoe ze een feestje moeten bouwen in ’t Noorden. 

De Molenzaal is de grootste zaal waar je met 150 personen kunt feesten. Voor een kleinere bruiloft of verjaardag is de wiekenzaal zeer geschikt. En als je het nog wat intiemer qua aantal wil dan is de huiskamer de locatie voor een feestje met de getapte gasten. 

Website ’t Noorden