Carnaval DJ nodig?

Carnaval DJ


Een carnavalsfeest vraagt van de carnaval-dj zijn hele eigen benadering en is echt anders als andere feesten waar je een DJ nodig hebt. De getapte gasten passen zich aan aan het soort carnavalsfeest. Het feest dat op de 11e van de 11e gevierd wordt is bijvoorbeeld heel anders dan de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht. De zaterdagavond met veel jeugd vraagt weer andere carnavalsmuziek dan de dinsdagmiddag waarbij een stoet muzikanten binnen komt dweilen. Maar welk feest het ook moet zijn deze dagen, met de Getapte Gasten is het altijd echt carnaval!

Carnaval is het dansfeest bij uitstek! Zo nu en dan een polonaise, het Brabantse hossen (inhaken en springen), het Limburgse sjoekelen (rustig van links naar rechts bewegen), de nieuwste carnavalsnummers en de echte klassiekers, niets wordt over geslagen door de carnaval DJ. De getapte gasten kennen de verschillende streekgebruiken, draaien de juiste nummers en dansen zelf ook graag mee. Alaaf!

Uiteraard passen de getapte gasten hun kleding aan met carnaval. Dit zullen ze in afstemming met de opdrachtgever doen, omdat dit erg plaatsgebonden kan zijn. Daar waar je in het ene dorp in boerenkiel met zakdoek dient te verschijnen, verwachten ze in het dorp ernaast een uitbundig pak waar niets te gek is.  

En na dinsdagnacht laten de getapte gasten pas iedereen weer huiswaarts keren zodat de echte carnavalist op de woensdag zijn askruisje kan gaan halen.