Getapte Gasten op jullie bruiloft?

Zijn jullie bezig met de organisatie van jullie bruiloft en nog op zoek naar de juiste muziek voor het avondfeest? Als je op zoek bent naar een leuke Bruiloft DJ, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertalen jullie muzieksmaak naar een spetterend feest waar jullie gasten nog lang over zullen napraten. Willen jullie dat er speciale nummers gedraaid worden? Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie graag dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Alles is mogelijk, jullie staan immers centraal deze dag. Het is jullie feest! 

 

Openingsdans?

Vroeger hoorde de openingsdans er standaard bij. Tegenwoordig kiezen er nog steeds veel bruidsparen voor een openingsdans, maar is een openingsdans zeer zeker niet verplicht. Dus als jullie geen zin in de openingsdans hebben dan slaan we deze lekker direct over. 

Maar als je wel een openingsdans wilt doen mag je deze helemaal op jullie eigen manier doen. Jullie mogen uiteraard zelf het nummer kiezen, maar als jullie dat lastig vinden denken wij graag met je mee. Door onze ervaring kunnen we heel wat nummers aandragen. Het is ook mogelijk dat we nummers aan elkaar mixen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste minuut rustig en na een minuut mixen we over naar een uptempo nummer. Ook kunnen we halverwege het uptempo nummer het publiek uitnodigen om mee te dansen, maar als jullie liever het hele nummer zelf uitdansen kan dat ook. 

 

In combinatie met een artiest of met een band? 

Wij zijn te boeken als een avondvullend programma, maar als jullie wensen dat er artiesten tussendoor komen of dat we afwisselend met een band moeten draaien is dat zeker ook mogelijk. Indien gewenst kunnen de artiesten gebruiken maken van onze geluidsset, geef dit a.u.b. wel van te voren aan zodat we hier rekening mee kunnen houden. Een zeer bijzondere samenwerking is er met de band De Getapte Jongens. De getapte gasten zullen dan niet alleen als Bruiloft DJ op jullie feest draaien, maar dan ook als gitarist en bassist deelnemen in de band zelf. 

 

 

Lachen Bruiloft DJ Happy
Trouwen DJ
Bruiloft Kring