Sfeer DJ Bedrijfsfeest

Op zoek naar de juiste DJ? 

Mag jij het komende personeelsfeest organiseren, zit je in de feestcommissie voor komende jubileum of wil je een ander soort bedrijfsevent organiseren? Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek op de borrel en/of de feestavond overgetelijk te maken. Met de muziek kunnen wij je helpen; wij zijn de Getapte Gasten!

Ieder bedrijfsevent zijn eigen aanpak

Een opening van een bedrijfspand, een kerstborrel, het jaarlijkse personeelsfeest, de introductie van een nieuw product. Het zijn allemaal hele verschillende bedrijfsevents waar een andere rol van de DJ wordt gevraagd. Wij passen niet alleen onze muziekkeuze aan, maar ook de benadering van het publiek en uiteraard het volume. Ieder evenement krijgt zo de door jullie gewenste sfeer. 

 

 

DJ Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest Burgers Zoo

DJ in combinatie met een artiest of met een band? 

Wij zijn te boeken als een avondvullend programma voor je bedrijfsfeest, maar als jullie wensen dat er artiesten tussendoor komen of dat we afwisselend met een band moeten draaien is dat zeker ook mogelijk. Indien gewenst kunnen de artiesten gebruiken maken van onze geluidsset, geef dit a.u.b. wel van te voren aan zodat we hier rekening mee kunnen houden. Een zeer bijzondere samenwerking is er met de band De Getapte Jongens. De getapte gasten zullen dan niet alleen als DJ duo op jullie feest draaien, maar dan ook als gitarist en bassist deelnemen in de band zelf.